{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } } }
{ "type": "pageViewed", "data": "Homepage" }
{ "type": "gtmStart" }
Arama

Bugün ne arıyorsunuz?

İptal et
İptal et
SEPETİM

EMİN MİSİNİZ?

EMİN MİSİNİZ?

SEPETE EKLE

SEPETE EKLE

Sepete eklemek istediğiniz bedeni seçiniz

%_name_%

%_price_% TL

WEB SİTESİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10’uncu maddesi uyarınca Erkops Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi(“Biz”,“Erkops”) olarak,http://www.thekooples.com.tr/ alan adlı web sitemizi(“Websitesi”)kullanımınıza ilişkinsiz Web sitesi ziyaretçilerini (“Ziyaretçi”); kimliğimiz,kişisel verilerinizi işleme amaçlarımız,kime ve hangi amaçla aktardığımız,hukuki sebeplerimiz,işleme yöntemlerimiz ve haklarınız konusunda bilgilendirmek isteriz:

●Veri Sorumlusu : Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul Sitesi C2 Apt.No : 2A/13 Ataşehir/İstanbul merkezinde kurulu 241301-5 sicil numaralı Erkops Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi Websitesi’ni kullanımınız sırasında. işlenen kişisel verileriniz;

●Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun ve belirli,açık ve meşru amaçlar için işlenmekte,

●Doğru ve gerektikçe güncel tutulmakta,

●İşlendikleri amaçla bağlantılı,sınırlı ve ölçülü kullanılmakta ve

●Hukuka uygun olarak belirlediğimiz saklama süresi boyunca muhafaza edilmektedir


Veri Kategorisi Veri Türü İlgili Kişi İşleme Amacı İşlememizdeki Hukuki Sebep Toplama Yöntemi Veri Aktarımı
İşlem Güvenliği IP Adresi Ziyaretçi Ziyaretçiler’in Websitesi‘ne erişim sağladıkları cihazın tanımlanabilmesi 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun uyarınca Yer Sağlayıcı olarak yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek amacıyla, Trafik Bilgisi tanımının kapsamında yer alan IP Adresi verisini işlememizin zorunlu olması Websitesi’nde yer alan çerezler vasıtasıyla, otomatik Yargı mercileri tarafından talep edilmesi halinde yargı makamları ve mevzuattan kaynaklanan yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek amacıyla Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (“BTİK”) ’nun talep etmesi halinde BTİK ile paylaşılabilecektir.
Diğer Çerezler Ziyaretçi Websitesi’nde geçirilen süre ve bu süredeki faaliyetlerinin analiz edilerek kullanıcı deneyiminin artırılabilmesi Website verimliliği ve Ziyaretçi memnuniyetinin analiz edilebilmesi kapsamında özel hayat gizliliğinizi ihlal etmeyecek ölçüde meşru menfaatimiz için Çerez kullanmamızın zorunlu olması Websitesi’nde yer alan çerezler vasıtasıyla, otomatik Bu konudaki aydınlatılmış açık rızanıza bağlı olarak çerezin analiz edilebilmesi amacıyla, kullanılan çerezin türüne göre Oracle, Facebook Pixel, iBilboard ve Google Analytics ile paylaşılabilecektir.


*Bu Aydınlatma Metni’nde yer alan tüm veri türleri, Web site sunucu ve alt yapı hizmeti alınan sağlayıcı şirket ile paylaşılmaktadır.Bu veri aktarımı,işlediğimiz veri türlerinin bir sunucuda barındırılması ihtiyacını karşılamak üzere sunucuların ilgili şirket bünyesinde bulunmasından kaynaklanmakta olup aktif bir veri transferi gerektirmemekte ve barındırma hizmetinin doğası gereği gerçekleşmektedir.

*Müşteri segmentasyonumuzun oluşturulması için işlenen tüm veri türleri; müşteri ilişkileri yönetimi,müşteri deneyimi yönetimi,yeniden pazarlama faaliyetleri,analiz çalışmaları,hedefli pazarlama ve kişiselleştirme çalışmaları,kullanıcı deneyimi testleri ve Web site iyileştirme çalışmaları kapsamında,bu hizmetlerin alındığı kuruluşlar ile paylaşılmaktadır.Bu veri aktarımı,anılan hizmetlerin alınabilmesi amacıyla yapılmakta ve sağlanan hizmetin doğası gereği gerçekleşmektedir.Sayılan amaçlar dışında bir aktarım amacı söz konusu olursa bu Aydınlatma Metni gerektiği şekilde güncellenecektir.


 ÇEREZ POLİTİKASI                    

İşbu Çerez Politikası (“Politika”), Erkops’a ait http://www.thekooples.com.tr/ alan adlı Websitesi için geçerlidir. Politika’da yer alançerezler Website’mizi ziyaretleriniz sırasında sizlerin deneyimlerini geliştirmek, sizlere belirli hizmetler sunmak ile Website ve Ziyaretçigüvenliğini sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. İşbu Politika’da yer alan çerezlerin kullanımı başta KVKK olmak üzere tabi olduğumuzmevzuata ve amacına uygun bir şekilde gerçekleştirilmektedir.                    

Erkops olarak, Website’de kullanmakta olduğumuz çerezleri devre dışı bırakabilir, silebilir, değiştirebilir veya Websitesi’ne yeni çerezler ekleyebiliriz. Bu nedenle, işbu Politika’da yer alan bilgileri değiştirme hakkını saklı tutmaktayız. Güncel Politika üzerinde yapılan değişiklikler, erişiminize açık bir mecrada yayımlanması ile yürürlüğe girecektir. Metnin son güncelleme tarihine sayfanın üst kısmında ulaşabilirsiniz.                    

Yukarıda belirtilen Website ve sayfalarına erişerek, işbu Politika uyarınca çerez kullanımını onaylamış olursunuz. Politika’da yer alan çerezlerin kullanılmasını istemediğiniz takdirde internet tarayıcınızın ayarlarını Politika’da belirtilen şekillerde düzenlemeli veyaWebsite’mizi kullanmaktan kaçınmalısınız. Ancak çerezlerin kullanımına izin vermemek veya çerezleri silmek Website’mizin kullanımını olumsuz yönde etkileyebilir ve Website’de sunduğumuz bazı hizmetleri kullanamamanıza yol açabilir.                    

Politika’mız ile amaçlanan, Ziyaretçiler’i çerezler vasıtası ile elde edilen kişisel verileri hakkında KVKK’nin 10’uncu maddesi uyarınca aydınlatmaktır. Aşağıda yer verilen tablolar, işbu Politika uyarınca kullanılmakta olan çerezler ve kullanım amaçlarını özetlemektedir.                    

Çerez Nedir?                    

Çerezler (cookies) web sunucuları tarafından internet tarayıcınıza gönderilen ve Website’ye erişmek için kullandığınız cihaza kaydedilerek, Website ziyaretinize yönelik bilgilerin depolandığı küçük boyutlu metin dosyalarıdır.                    

Çerezlerin Kullanım Amacı Nedir?                    

Çerezler, yukarıda belirtilen açıklamalar doğrultusunda Ziyaretçiler’imize daha uygun hizmet, ürün veya teklif sunmak için kullanılmakla beraber;                                                                        


Çerez Türleri ve İşlevleri                            

Aşağıda sunulan tabloda Website’mizde kullanılan çerezlerin türlerine dair açıklamaları bulabilirsiniz.                                                                                    



Çerez Türü Ne İşe Yarar Bu çerezler kişisel bilgilerimi toplar mı/kimliğimi tanımlayabilir mi?
Zorunlu Bu çerezler, Website’mizin beklendiği gibi çalışabilmesi için gereklidir, özellikle aynı oturum içerisinde önceki sayfalara dönüldüğündeki eylemleri hatırlar. Bu çerezler tarafından depolanan veriler kullanılarak kimliğinizi ortaya çıkaracak kişi bazında tanımlama yapılamaz.


Performans Bu çerezler, sitede ziyaret edilen alanlar, geçirilen süre ve Ziyaretçiler’in karşılarına çıkan hata mesajları gibi bilgileri raporlayarak Ziyaretçiler’in Websitesi ile girdiği etkileş Bu çerezler tarafından depolanan veriler kullanılarak kimliğinizi ortaya çıkaracak kişi bazında tanımlama yapılamaz.
İşlevsellik Bu çerezler, kullanıcıların Website’mize hangi ülkeden bağlandıkları, Website’yi hangi dilde kullandıkları gibi bilgileri hatırlar. Bu sayede elde edilen bilgiler kullanıcı tercihlerine yönelik Bu çerezler, kullanıcı davranışları ile ilgili bilgileri anonim olarak toplar ve toplanan bu bilgiler Website’nin geliştirilmesi için raporlama amacıyla kullanılır/td>
Hedefleme/Reklam Bu çerezler, kullanıcılara ilgi alanlarına yönelik içerik sunmak amacıyla kullanılmakla beraber aynı zamanda sunulan içerikleri kısıtlamak için de kullanılabilir Bu çerezler tarafından depolanan veriler, Ziyaretçiler’in IP adresleri ile takip edilerek kimlik tanımlayıcı bilgiler toplayabilir.


 1. Parti ve 3. Parti Çerezler Nelerdir?                                                                        

1. Parti çerezler http://www.thekooples.com.tr/ web alanına ait çerezlerdir ve sizlere sunulan hizmetlerden yararlanabilmeniz için önem teşkil etmektedir. Bahsedilen çerezlerin devre dışı bırakılması veya silinmesi halindeWebsitesi ile ilgili bazı temel fonksiyonlardan yoksun kalabilirsiniz.                                                                            

3. Parti çerezler http://www.thekooples.com.tr/ web alanı adı dışında olan web sitelerine ait olan çerezlerdir. Bu çerezlerin amacı sunulan bazı ilave özelliklerin web sitesine entegre edilmesini sağlamaktır (örnek olarak, Map Boxentegrasyonu ile lokasyon bilgisinin sağlanması).           

                 

Kullandığımız 1. Parti Çerezler                                                                                   


Çerez Adı Çerez Türü Saklandığı Süre
OfferMiner_ID İşlevsellik 1 yıl 11 ay 20 gün</td>
VLCV1OK Hedefleme/Reklam 1 yıl 11 ay 20 gün
_fbp Hedefleme/Reklam 2 ay 30 gün
_ga Performans 1 yıl 11 ay 30 gün
_ga_1Y5W6LS673 Performans 1 yıl 11 ay 30 gün
_gat_UA-39215767-1 Performans 1 gün
_gcl_au Performans 2 ay 30 gün
gid Performans 2 gün
_hjid Performans 11 ay 21 gün
_n_did Hedefleme/Reklam 9 yıl 11 ay 28 gün
_n_iid Hedefleme/Reklam 9 yıl 11 ay 28 gün
_n_uid Hedefleme/Reklam 9 yıl 11 ay 28 gün
ajs_anonymous_id İşlevsellik 11 ay 30 gün
ajs_group_id Hedefleme/Reklam 11 ay 30 gün
ajs_user_id Hedefleme/Reklam 11 ay 30 gün
csrftoken Zorunlu 11 ay 29 gün
cto_lwid Zorunlu 11 ay 29 gün

                                                          
Kullandığımız 3. Parti Çerezler                                                            

Çerez Adı Sağlayıcı Çerez Türü Saklandığı Süre
ts .creativecdn.com İşlevsellik 11 ay 30 gün
u .creativecdn.com İşlevsellik 11 ay 30 gün
bkdc .bluekai.com Hedefleme/Reklam 5 ay 28 gün
bku .bluekai.com Hedefleme/Reklam 5 ay 28 gün
IDE doubleclick.net Hedefleme/Reklam 1 yıl 11 ay 30 gün
ibbid .ibillborad.com Hedefleme/Reklam 1 yıl

                                                                                                            

Çerezlerin Yönetilmesi                                                                                                                                                        

Website’mizde kullanılan 1. Parti ve/veya 3. Parti çerezleri isteğiniz dahilinde, aşağıda verilen linkler aracılığıyla kullandığınız tarayıcı ayarlarına erişerek ve belirtilen adımları izleyerek yönetebilirsiniz. Ancak belirtmek isteriz ki devre dışı bırakılan çerezler, Web sitesi kullanımınızı olumsuz yönde etkileyebilir ve Websitesi’nde sunulan bazı hizmetlerden yararlanamamanıza sebep olabilir.                                                                                    

Bu Çerez Politikası ve Aydınlatma Metni doğrultusunda sahip olduğunuz haklar aşağıdaki gibi özetlenebilir:

Websitesi kullanımınıza ilişkin kişisel verilerinizin;

                                                                                                       

işlenip işlenmediğine,                                                                                                                

işlenme amacına,                                                                                                                

yurtiçine ya da yurtdışına aktarılmasına dair bilgi edinme;                                                                                                                                                                                                                   

amacına uygun işlenmesini,                                                                            

yanlış veya eksikse düzeltilmesini ve üçüncü kişilerin haberdar edilmesini,                                                                            

ilgili sebepler ortadan kalktıysa imha edilmesini ve üçüncü kişilerin haberdar edilmesini ve uğradığınız zararların tazmin edilmesini talep etme;                                                                            

otomatik sistemlerce yapılan analizler sebebiyle aleyhinize çıkan sonuçlara itiraz etme.                            

Yukarıda belirtilmiş olan hakları kullanımınıza dair beyanı, kimliğinizi tespit edici belgeler ve talep konusu ile beraber aşağıdaki kanallar vasıtasıyla tarafımıza iletebilirsiniz:                                                                                                                    

kvkk@erkops.com adresine e-posta yolu ile güvenli elektronik imzalı ya da imzasız olarak iletmek suretiyle,                                                                            

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hesabınızdan, erkops@hs03.kep.tr KEP adresine güvenli elektronik imza ile imzalamak suretiyle,                                                                            

“Atatürk Mahallesi Ertuğrul Gazi Sokak Metropol İstanbul Sitesi C2 Apt. No:2A/13 Ataşehir/İstanbul” adresine elden teslim etmek suretiyle veya noter ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla.                            

Talebinizi 30 (otuz) günden fazla olmamak üzere en kısa sürede ve işlemin maliyeti olmadığı sürece ücret talep etmeksizin cevaplayacağımızı taahhüt ediyoruz.